Klipp och avsnitt

394405
Jon Henrik | FINAL | Talang Sverige
Length: 04:24
394401
Jon Henrik | final | Talang Sverige
Length:
394399
Jon Henrik om vinsten "Det är så häftigt"
Length: 01:55
394395
Glenn Edell | FINAL | Talang Sverige
Length: 04:15
394393
Jon Henrik om vinsten "Det är så häftigt"
Length: 01:56
Talang Sverige - Final

Jon Henrik Fjällgren skapade succé redan första gången han klev in i Talang-världen. Trots mängder av talangfulla svenskar så höll jojken hela vägen och på söndagskvällen stod det klart. Jon Henrik Fjällgren är Talang 2014 och vinnare av 1 miljon kronor. Hör hans egna ord om vinsten och se hans tidigare framträdanden. 

Talang Sverige - final 18 maj

En rörd Jacob Frohde knep en av de åtråvärda finalplatserna i Talang Sverige. Tårarna rann ner för kinderna och han hade svårt att ta in att han gick vidare till final. Se intervjun med Jacob och de andra finalisterna här. 

Talang Sverige - Delfinal 3 - 12 maj

Rebecka sjunger sin hälsning, Until the End Crew dansar sin. Kolla in alla talangernas hälsningar inför måndagens tredje och sista delfinal. 12 talanger tävlar - bara tre platser i finalen den 18 maj ska fyllas. Ring och rösta på din favorit. Alla telefonnummer hittar du här.

Tävling

Talang Sverige

Närmare 1000 bidrag var med och tävlade om titeln Sveriges bästa vardagstalang. Men som vanligt kan bara en komma etta, och det blev enhjulingmästaren Albin Frodener som vann 5000 kronor och biljetter till finalen! Grattis Albin! Men det var även fler vardagstalanger som vann biljetter till finalen av Talang Sverige. Här är alla vinnare. 

Talang Sverige - måndagar 20.00

Twisted Family är vidare till final av Talang Sverige! Lyckan visste inga gränser när dansgruppen uttryckte sin lättnad över finalplatsen. Även Anik och Josefin Nilsson är vidare i tävligen. Se intervjuerna med finalisterna här!

Talang Sverige

Delfinal 2 - 5 maj

Måndag den 5 maj är det dags för Talang Sveriges andra delfinal. Där tävlar 12 talanger om tre platser till finalen den 18 maj.

Se talangernas hälsningar till tittarna här. Vilken är din favorit?

Talang Sverige - måndagar 20.00

Jon Henrik Fjällgren blev hela Sveriges succéjojk efter hans första framträdande i Talang Sverige. Nu berättar han om uppmärksamheten och vad som fått honom att skriva en ny jojk. Se intervjuer med Talang-finalisterna här!

Talang Sverige - måndagar 20.00

Det blev en magisk första delfinal i talang Sverige. 12 talanger skulle bli 3 finalister. Efter att svenska folket och juryn sagt sitt så var det klart att det var Rackartygarna, Jon Henrik Fjällgren och Cupcake Crew som gick vidare i Talang Sverige. 

Talang Sverige - måndagar 20.00

Jon Henrik Fjällgren knockade juryn totalt med sin jojk i första avsnittet av Talang Sverige. Men det är många efter honom som imponerat stort. Talang Sverige har satt samman sina favoriter - och här är Talangs sångfavoriter 2014. 

Talang Sverige

Delfinal 1 - 28 april

På måndag den 28 april är det dags för Talang Sveriges första delfinal. Där tävlar 12 talanger om tre platser till finalen den 18 maj.
Se talangernas hälsningar till tittarna här - vilken är din favorit?

Sidor