Klipp och avsnitt

488563
Svenska Hollywoodfruar S07E10
Length: 43:00
484609
Svenska Hollywoodfruar S07E09
Length: 42:00
479341
Svenska Hollywoodfruar S07E08
Length: 43:00
489933
Dont mess with Gunilla Persson 1
Length: 00:48
488871
Gunilla hittar äntligen sin drömklänning - Svenska Hollywoodfruar
Length: 02:00
Svenska Hollywoodfruar - tisdagar 20.00

Gunilla har äntligen hittat den perfekta klänningen till bröllopet. En vit, fluffig dröm. Men plötsligt går butiksinnehavaren över gränsen och får Gunilla att se rött. Se näst sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar tisdag 20.00 på TV3. 

Programinfo

Svenska Hollywoodfruar - tisdagar 20.00

Åsa vill spela Gunilla ett spratt inför årets pressfotografering. Hon besöker Puma Swede för att ta några porriga nakenselfies och skicka dem till Gunilla. Det skulle hon inte ha gjort. Kokande av ilska skräder Gunilla inte orden. "Åsa har valt satans sida, hon gräver sin egen grav, ingen kommer att vilja jobba med henne igen". Inte konstigt att pressfotograferingen sedan går fullkomligt åt skogen...

Blogg

Gunillas blogg

"The Gunilla" blir en bok som avslöjar mycket. Där ni får lära känna mig bättre. Jag kan inte vänta med att dela med mig om allt till er så att ni riktigt förstår vem jag är. Läs Gunillas senaste blogginlägg.

Programinfo

Svenska Hollywoodfruar - tisdagar 20.00

Maria analyserar ”korvar i kalsongen” och håller ett känsligt tal i Finland. Britt djupdyker i sin egen hollywoodhistoria. Åsa kollar på exklusiva bilar och får ett vredesutbrott på maken. Gunilla knäcks på en öde nöjespark och planerar sin självbiografi ”The Gunilla”, där Prins Albert av Monaco kommer att få spela en smaskig biroll.

Blogg

Gunillas blogg

"De rubriker man ibland får i pressen är ofta långt ifrån sanningen. Se bara det här exemplet. "Brudgummen flydde i panik". Men jag skrattar bara. Jag är inte gift, bara skådespelerska och skapare av tv piloter och andra projekt!!!" Läs Gunillas senaste blogginlägg.

Programinfo

Svenska Hollywoodfruar - tisdagar 20.00

Gunilla väljer brudklänning och bakar pizza. Maria flyger till Finland, utlöser brandlarm och drabbas av scenskräck. Åsa tar sin deprimerade hund till en hundpratare som kan kommunicera med flugor, och Britt vaxar sin dotter Victorias håriga armar. 

Programinfo

Svenska Hollywoodfruar - tisdagar 20.00

Extra allt. Det kännetecknar veckans avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Britt Ekland hänger med Peter Stormare och blir snuvad på sin månatliga tarmsköljning på grund av en katts plötsliga död. Åsa Vesterlund jämför bröst och hänger med sin gamla väninna, porrstjärnan Puma Swede. Maria Montazamis hundvalp kissar överallt. Gunilla Persson väljer brudklänning och ledmotiv till sin pilot samtidigt som hon öser galla över Åsa och ”den där puman”.

Blogg

Gunillas blogg

"Jag tänkte bara visa er en modellbild från 80-talet eftersom det har varit ett sådant himla liv om mina ben, dels då jag var tvungen att kämpa för att få med dem på pressfotograferingen på slottet i Yxtaholm."

Redan i Svenska New York-fruar, från 2010, hade Åsa Vesterlund starka åsikter om botox. Och hunden Zola reagerade lika starkt på sossar. Spola fram cirka åtta minuter in i programmet och se om du känner igen vår svenska Hollywoodfru.

Svenska Hollywoodfruar - tisdagar 20.00

Rosa är för flickor och blått är för pojkar. Åsa Vesterlund tycker att jämställdheten har gått för långt. 

Sidor