Klipp och avsnitt

291019
Så blev vi svenska Hollywoodfruar S01E04
Length: 44:06
291017
Så blev vi svenska Hollywoodfruar S01E03
Length: 43:59
291016
Så blev vi svenska Hollywoodfruar S01E02
Length: 41:18
355759
Gunillas blogg - 2014-02-05
Length: 00:18
355751
Gunillas blogg - 2014-02-05
Length: 00:22

Programmeny

Blogg

Gunillas blogg

"Vilket program det blev, uj, uj ,uj, det sista blev det bästa programmet i serien, vänta bara tills ni får se det ikväll klockan 21.00 på tv3." Läs Gunillas blogg inför sista avsnittet av Så blev vi Svenska Hollywoodfruar.

0
comments

Smygtitt

Så blev vi Svenska Hollywoodfruar

Maria Montazami har ett krav när det kommer till antal flingpaket, det ska finnas minst 7 stycken i skafferiet. Smygtitta på sista avsnittet av Så blev vi Svenska Hollywoodfruar.

0
comments

Chatt

Efter avsnitt tre av Så blev vi Svenska Hollywoodfruar fick ni tittare chansen att ställa era frågor till omtalade Gunilla Persson. Läs hela chatten här!

0
comments
Så blev vi Svenska Hollywoodfruar - tisdagar kl 21.00

Hollywoodfruarnas minneskavalkad är över för den här gången. I säsongsavslutningen av Så blev vi Svenska Hollywoodfruar berättar Gunilla Persson hur hon blev modell och fick sitt genombrott. Anna Anka fyller 41 år och firar – genom att städa. Maria Montazami blir sentimental när dottern Sara tar sin universitetsexamen.

0
comments

Smygtitt

Så blev vi Svenska Hollywoodfruar

Gunilla ger Erika en teaterlektion inför kommande föreställning. Smygtitta på avsnitt 3 av Så blev vi Svenska Hollywoodfruar.

0
comments
Så blev vi Svenska Hollywoodfruar - tisdagar kl 21.00

Anna Anka tar sig ton – i ordets rätta bemärkelse – i kvällens Så blev vi Svenska Hollywoodfruar. Hon har hemlighållit sin talang men har nu bestämt sig för att ta sånglektioner och se om det finns en ny riktning i karriären. Även Gunilla Persson tar tillvara på sin artistiska ådra och ger dottern Erika teaterlektioner inför en stundande föreställning. Maria Montazami hamnar i familjefejd med Mindy Bondurant när tävling blir allvar.

0
comments

Chatt

Efter avsnitt två av Så blev vi Svenska Hollywoodfruar fick ni tittare chansen att ställa era frågor till folkkära Maria Montazami. Läs hela chatten här!

0
comments

Smygtitt

Så blev vi Svenska Hollywoodfruar

Maria tar med oss till restaurangen där hon och hennes man Kamran träffades och berättar om det vilda livet under hennes första tid i USA. Smygtitta på avsnitt 2 av Så blev vi Svenska Hollywoodfruar.

0
comments
Så blev vi Svenska Hollywoodfruar - Premiär 8 januari kl 21.00

Anna Anka återvänder till huset där hon bodde med de andra Hawaiian Tropic-modellerna under deras glansdagar. Maria Montazami besöker restaurangen där hon föll pladask för Kamran, som var hennes chef. Gunilla Persson hälsar på sin före detta sambo Hasse – som var best man på Joan Collins och Peter Holms bröllop. I Så blev vi Svenska Hollywoodfruar får vi ta del av en minneskavalkad från alla deras år i USA med bilder som aldrig tidigare visats i tv.

0
comments

Chatt

Efter premiäravsnittet av Så blev vi Svenska Hollywoodfruar fick ni tittare chansen att ställa era frågor till självaste Anna Anka. Läs hela chatten här!

0
comments

Sidor