Klipp och avsnitt

484609
Svenska Hollywoodfruar S07E09
Length: 42:00
479341
Svenska Hollywoodfruar S07E08
Length: 43:00
476305
Svenska Hollywoodfruar S07E07
Length: 43:05
462525
"Feministerna ska ta och flytta till nån bergshåla" - Svenska Hollywoodfruar
Length: 01:04
462485
Maria Montazami beskriver sin stil - Svenska Hollywoodfruar
Length: 00:19

Svenska Hollywoodfruar

Vem har inte någon gång drömt om ett liv i lyx och flärd? Om ett liv där du kan unna dig allt du vill, precis när du vill. Om att fotograferas på röda mattor, bära gnistrande diamanter, umgås med gräddan av politiker, skådespelare och artister, köra dyra vrålåk och skjutsas omkring i privatplan och på lyxyachter.

I den tredje säsongen av Svenska Hollywoodfruar träffar vi fem svenskor som lever just denna dröm. Fem kvinnor som har lämnat det svenska folkhemmet och brutit sig loss från jantelagen. För dem har drömmen om lyxiga resor, shopping, kändisfester, skönhetsbehandlingar och tjänstefolk blivit vardag. Men även denna lyxvardag har en baksida med baktalande väninnor, otrogna män, giriga advokater, snokande paparazzi, en tränings- och skönhetshysteri, galna fans och säkerhetsrisker. En baksida som ständigt utgör ett hot mot det liv de kommit att älska.

I Svenska Hollywoodfruar träffar vi:

Maria Montazami, från Västerås som är gift med Kamran - en framgångsrik fastighetsmäklare.

Päivi Hacker, från Västerås, som är gift med Barry - en framgångsrik affärsman.

Lena Jolton, från Halmstad som nyligen blivit singel och tar för sig av allt som Hollywoodlivet har att erbjuda.

Agnes-Nicole Winter, från Borås som har tusen järn i elden och lever livets glada dagar som nybliven singel.

Isabel Adrian, från Göteborg som nyligen köpt P Diddys hus i Hollywood tillsammans med sin man, den världsberömda dj:n Steve Angello.

Alla lämnade de Sverige och fann lyckan, kärleken och rikedomen i USA. Idag lever de sina liv bland världens rikaste och mest berömda människor i drömstaden framför alla andra – Hollywood. Få en inblick i deras liv, som skiljer sig markant från den svenska vardagen, och hör dem berätta sina historier i den tredje säsongen av Svenska Hollywoodfruar på TV3.