Klipp och avsnitt

339509
Patrik möter S03E06
Length: 43:08
339507
Patrik möter S03E05
Length: 43:01
339505
Patrik möter S03E04
Length: 43:05
342707
Smygtitt: "Det är stringtrosorna som lockar med skidskyttet" - Patrik möter Björn Ferry
Length: 02:28
340691
Patrik möter - start annandag jul
Length: 00:15
Patrik möter

Inför OS i Sotji har Sjöberg träffat, utmanat och intervjuat några av våra största tidigare och blivande OS-hjältar. Säsong 3 är nu slut, men fortsätt ladda upp inför OS med Patrik Sjöberg. Alla avsnitt finns på TV3 Play. 

Patrik möter -torsdag 20.00

Patrik åker till andra sidan Östersjön för att träffa tre av Finlands största olympier genom tiderna. Han utmanar hockeyhuliganen Esa Tikkanen och upplever språkförvirring hos längdåkarbjörnen Juha Mieto. Men det han oroar sig mest för är mötet med Matti Nykänen, vinteridrottens värste bad boy genom tiderna.

Patrik möter - torsdag 20.00

Längdåkaren Marcus Hellner är ett av våra största svenska medaljhopp infor OS i Sotji. Hur ser han på konkurrensen med ärkerivalen Petter Northug? Dessutom får vi svar på en uråldrig fråga – är höjdhoppare bättre än skidåkare på att dunka iväg ett rejält trumsolo?

Patrik möter - ikväll 20.00

Bröderna Sedin och Daniel Alfredsson i all ära. Men Sveriges största hockeystjärna just nu heter Erik Karlsson, spelar i Ottawa och har utsetts till NHL:s bästa back. Patrik Sjöberg åker till Kanada för att gå husesyn hos en 23-åring som redan åstadkommit mer än de flesta.

Patrik möter - torsdagar 20.00

Patrik Sjöberg åker till Davos för att träffa medaljhoppen Anna Haag och Emil Jönsson. Hur gör de för att kombinera kärlek, tävling och träning? Och hur står det till med Emils mästerskapsförbannelse? Sambon Anna har ju redan två OS-silver. Dessutom blir det snöbollskrig med politiska inslag och mycket mer.

Patrik möter - torsdagar 20.00

Att Maria Pietilää-Holmner är en slalomstjärna är välkänt. Mindre känt är att hon även vunnit VM i brännboll – två gånger. Detta hindrar självfallet inte Patrik Sjöberg från att utmana Maria i bägge sporterna. Och en av dem visar sig bli farligare än väntat...

Smygtitt

Patrik möter - säsongsstart torsdag 20.00

Patrik möter är tillbaka och i säsongspremiären möter Patrik Sjöberg den frispråkige skidskytten Björn Ferry. Smygtitta här.

Under två säsonger har höjdhoppslegendaren Patrik Sjöberg utmanat och intervjuat några av Sveriges och världens största idrottsstjärnor. Nu kopplar Patrik grepp på några av våra största medaljhopp inför vinter-OS i Sotji. Först ut är skidskytten, buspojken och citatmaskinen Björn Ferry.

Patrik möter - tisdagar kl 21.00

Han är en av våra största fotbollsspelare i modern tid. VM-hjälte 1994 och tvåfaldig guldbollsvinnare. Patrik Sjöberg tar med sig Tomas Brolin till Parma där han upplevde sin storhetstid. Tomas berättar också om den svåra tiden i England och hur han blev behandlad av pressen och ledningen i Leeds.

0
comments
Patrik möter - tisdagar kl 21.00

Han är före detta världsrekordhållare och OS-vinnare. Men han är för alltid friidrottsvärldens mest utskällde fuskare. Patrik Sjöberg åker till Kanada för att träffa sprinterlegendaren Ben Johnson och prata om löpning, doping och barndomen på Jamaica där han föddes.

0
comments

Sidor