Vinter-OS

Firande av OS-hjältarna 20.00

Våra svenska guldhjältar är hemma i Sverige igen och igår firade vi deras hemkomst i Kungsträdgården. Ikväll sänds reprisen av firandet här i TV3 kl 20.00. 

 

 

Vinter-OS

Se alla klipp och repriser gratis på viaplay.se/os

Vinter-OS i Sotji är slut - men du kan återuppleva allt på viaplay.se/os. Nu kan du se alla klipp och fullängdssändningar i efterhand gratis på OS-sajten.

Vinter-OS

Studio Sotji - i kväll 20.00

I kvällens Studio Sotji sammanfattar vi den sista OS-dagen. Vi analyserar Tre Kronors finalförlust mot Kanada och berättar det senaste kring Nicklas Bäckströms dopningsavstängning. Längdherrarnas femmil blev en helrysk historia. Och så tittar vi tillbaka på hela Sotji-OS och laddar inför de svenska medaljhjältarnas hemkomst som vi direktsänder i morgon kväll.

Vinter-OS

Hyllningssändning - måndag 19.00

OS är över, men inte riktigt ändå. Idag är atleterna hemma i Sverige igen. Vi firar dem med en livesänd folkfest i Kungsträdgården! Programledare och värdar för hyllningen är Ola Wenström och Carolina Klüft.

Vinter-OS

Söndagens OS-höjdpunkter på TV3

Det är dags för den allra sista OS-dagen här på TV3. Den efterlängtade OS-finalen mellan Tre Kronor och Kanada spelas vid 13:00. Men redan 08:00 är det herrarnas tur att köra fem mil på skidor.

Vinter-OS

Studio Sotji - i kväll 20.00

I lördagens Studio Sotji sammanfattar vi den näst sista OS-dagen. En dag då svenskarna hade det tungt i både längdspår och slalombacke. Vi hoppas på en roligare avslutningsdag, då väntar både herrarnas femmil och Tre Kronor i hockeyfinal mot Kanada.

Vinter-OS

Lördagens OS-höjdpunkter på TV3

André Myhrer är tvåa och Mattias Hargin delad trea efter första åket i den olympiska slalomtävlingen. Andraåket startar klocklan 17:20.

Vinter-OS

Studio Sotji - i kväll 20.30

I fredagens Studio Sotji är vi alldeles yra av glädje efter att Tre Kronor tagit sig till OS-final. Dessutom gav dagen två nya svenska bronsmedaljer! Curlingherrarna slog Kina efter stor dramatik och Anna Holmlund knep bronset i skicross.

Vinter-OS

Fredagens OS-höjdpunkter på TV3

Det är semifinal här i TV3 när Tre Kronor möter Finland vid 13:00. Det blir också Freestyle med Anna Holmlund och Sandra Näslund och för den alpina truppen i Sotji hänger det nu på slalom. 

Vinter-OS

Torsdagens OS-höjdpunkter på TV3

En svensk medalj kommer det bli under torsdagens OS-tävlingar - frågan är bara om de svenska curlingdamerna tar guld eller silver. Klockan 14:30 börjar finalen mot Kanada på TV3. I skicross kör vårt svenska hopp Victor Öhling Norberg seedningsåk från klockan 08:45. Klockan 18:00 ser vi damernas hockeyfinal mellan Kanada och USA.

Sidor