Säsongsstart

Nashville - start lördag 1 mars

Äntligen är det klart. Väntan har varit smått olidlig har vi förstått på den mängd frågor och det engagemang ni tittare har visat.

Skriv in i kalendern, lördag 1 mars 2014, 16.00. Då är de tillbaka. Rayna, Juliette, Scarlett och de andra. 

Nashville - måndagar kl 20.00

I kritikerrosade Nashville spelar Hayden Panettiere det odrägliga stjärnskottet Juliette Barnes som vill stjäla strålkastarljuset från countrylegendaren Rayna James (Connie Britton). Förnedringen blir inte mindre för Rayna när hennes skivbolag vill tvinga henne att vara förband åt sin unga rival. Samtidigt kämpar de båda stjärnorna dessutom med privata demoner och frätande föräldrarelationer.

0
comments

Nashville

I dramaserien Nashville följder vi den prisbelönta countrystjärnan Rayna James (Connie Britton), som har dominerat hitlistorna i åratal. Nu kämpar hon med sjunkande popularitet, halvtomma spelningar och dalande skivförsäljning. Rayners chef försöker att rädda sin klients karriär genom att bjuda med sig den sexiga och lovande, men oärliga och manipulerande, artisten Juliette Barnes (Hayden Panettiere) på nästa turné. Den falnande stjärnan Rayna är mycket motvillig till detta eftersom hon avskyr Juliettes tuggummipop, och häftig rivalitet uppstår snart mellan de två divorna.

0
comments