Klipp och avsnitt

430447
Lyxfällan S17E01
Length: 43:12
430519
Uppföljningsintervju Lyxfällan S17E01
Length: 01:41
422917
Lyxfällan tillbaka med ny säsong
Length: 01:46
422899
Akta dig (for Lyxfallan) ft. P-TRIKK & M-BAWSE (Official video)
Length: 01:15

Programinfo

Lyxfällan - torsdag 20.00

Familjen går  back med 13 400 kronor varje månad och nu har hyresinbetalningarna gått till inkasso. Nu handlar det om dagar för att Patrick och Magnus ska hinna hjälpa barnfamiljen från hamna på gatan.

Lyxfällan - torsdag 20.00

Mindre utgifter och större sparande kan låta enkelt, men får Andreas ekonomin att gå ihop? Se en längre intervju om hur det har gått för honom efter Lyxfällan.

Programinfo

Lyxfällan - säsongsstart torsdag 20.00

När skulderna läggs på hög satsar han på onlinespel för att vinna tillbaka pengarna, vilket har lett till ekonomisk katastrof. I säsongsstarten av Lyxfällan träffar vi Andreas, 23, som har spelat bort 105000 kronor på bara tre månader. 

Lyxfällan - säsongsstart 28 augusti

Minns ni Vanita som levde på det "lilla guldkortet" eller Mikael som grät när han tvingades sälja sitt X-box? Under 16 säsonger har Lyxfällan hjälpt familjer, privatpersoner och par att få ordning på sin ekonomi. Inför säsongsstarten av säsong 17 har vi samlat de mest minnesvärda, häpnadsväckande och uppmärksammade fallen ur Lyxfällans historia. 

Lyxfällan

Se den officiella musikvideon med Patrick och Magnus a.k.a. P-TRIKK & M-BAWSE.

Lyxfällan - start 28 augusti 20.00

Patrick och Magnus gör sig redo för en ny säsong av Lyxfällan.

Innan Lyxfällan kom på besök var situationen kritisk hos Camilla och Rikard i Västerås. Paret kunde inte kommunicera och hade skulder på nära en miljon. Både parets ekonomi och förhållande stod på spel. Nu ser framtiden ljusare ut. Hör Camilla och Rikard berätta om sin resa här.

 

Programinfo

Lyxfällan - torsdag 20.00

Det är säsongens sista Lyxfällan och också sista chansen för paret Camilla och Rikard. Men otaliga lån, brist på kommunikation och strutsmentalitet när räkningarna trillar ner håller på att ödelägga allt.. Nu står både ekonomin och parets förhållande på spel.
– Jag är rädd för att det blir skilsmässa, Lyxfällan är sista chansen, säger Camilla. 

Lyxfällan - torsdag 20.00

Jeanette hade spårat ur fullständigt med sin enorma konsumtion av läsk och cigaretter. Och det fick hennes sambo Micke att ledsna rejält och anmäla dem till Lyxfällan. Så här ser paret på sitt liv efter Patrick och Magnus besök. 

Lyxfällan - torsdag 20.00

Innan Lyxfällan kom på besök hade Annika och Daniel tagit sms-lån för att kunna värma upp huset och de hade inte råd att fira sin dotters födelsedag. Istället la de mycket pengar på läsk, cigaretter och bakverk. Men tack vare Patrick och Magnus ser nu framtiden ljusare ut. Hör dem berätta om sin medverkan här. 

Programinfo

Lyxfällan - torsdag 20.00-22.00

När det är dags för dubbelavsnitt i Lyxfällan möter vi två familjer med liknande problematik. Jeanette, 39,  har spårat ur med sin enorma konsumtion av Coca-cola och cigaretter och skulderna på en kvarts miljon drabbar hela familjen. Nu har sambon Micke, 26, fått nog och hotar med separation. Och i Skåne har Annika och Daniel inte råd att fira sin dotters födelsedag. 

 

Sidor