21:45 | 01 juli 2013 | Mamma Jennifer

Fröken Florin bloggar numer här!

Jag räknar med att ni följer med mej så klart.

Vi hörs!
 

0
comments
12:41 | 29 juni 2013 | Mamma Jennifer
0
comments
21:57 | 28 juni 2013 | Mamma Jennifer

Hej och hallå och god afton.
 
Att blogga från mobilen går i dagsläget smidigare än från datorn. Jag har nämligen inget uttag för telefon än så jag kan inte använda mitt bredband vilket gör att jag i så fall får koppla upp datorn på mobilens nät som i sin tur då leder till t r ö g h e t. Å det fixar jag inte, snabbt skare gå!
 
Ja ja. Det funkar bra för mej. Jag gör om bilderna i instacollage så att de kan laddas upp med mobilen och sen är resten faktiskt både enklare och smidigare än från datorn.
Att det sedan är svinjobbigt för er att först behöva klicka er in på själva inlägget för att kunna läsa hela och sedan bli tvungna att klicka er igenom bilderna också, det kan jag tyvärr inte stå för.
Men jag har två dagar kvar här på TV3.se/Jennifer, sen lämnar jag över till de nya mammorna. Jag ska fixa lite på min gamla blogg, där kommer jag hänga tills jag eventuellt hittar nåt som passar mej bättre. 
 
Bilderna här ovan är på kidsen och min pappas häst Bullen. Jag är hästvakt medan pappa är på tävlingar i High Chaparal. Jag är lite kär i Bullen. Han är bara tre år med så fantastisk och underbar att ha att göra med. Lite skeptisk var han till mina kids i början, med all rätt, minimänniskor ska man inte lita på. Men som bilderna talar för så respekterade han Viggo och Nova efter ett tag också.
Jag saknar hästlivet så det värker i hästhjärtat ibland. Speciellt på sommaren. Å speciellt när man får lite närkontakt också. Mersmak, ja visst.
Det var två år sedan jag satt på en häst senast. Katastrof!
 
Nehepp. Min ansiktsmask har torkat liksom nagellacket så jag borde gå och lägga mej nu. Men grannen har fest så jag vet i faan hur det går med den saken...
 
Jag ska på bröllop imorn! Wiiii! 

0
comments
13:24 | 27 juni 2013 | Mamma Jennifer


Hej förstår ni.

Jag är en mycket upptagen kvinna idag.
Men eftersom bloggsuget lyser med sin frånvaro allt som oftast annars så får man ju liksom passa på att sno ihop nåt när känslan väl infinner sej. Vad spelar egentligen ingen roll för bara den bloggeribloggar-känslan är här så flyter det på som smort.

Ni har fått så mycket egobilder på mej nu den senaste tiden så jag tänker att ni spyr wätt ut av att se min nuna snart. Därför erbjuder jag er att take a glutt on my fina och otroligt roliga friends. (Jag tränar lite på min engelska här under tiden, hoppas det är okej?)
På bilden från höger är det då Ammelie med två m. Hon är inte singel, men titta får man!
Sen hittar vi Martina med guran som hon stämde åt Sandy. Hon är inte heller singel men ni skulle höra hennes underbara dialekt alltså!
Sen har vi då Sandy, som ni vet vid detta lag. Hon är singel för hundan och jag marknadsför lite, som vanligt.
Å i vänstra hörnet hittar ni Amelie med ett m. Hon är också singel för i hundan och jag vänder min marknadsföring av henne till stockholmsområdet eftersom hon flyttar dit för att plugga på Berghs i höst. Stolt så jag spricker!

Sen tänkte jag att jag också vill hylla att Vimmerby äntligen fått ett uteställe!
Härligt jobbat! Jag menert!
Äntligen kan man gå någonstans och faktiskt dansa! Det finns platser att sitta på utomhus, det finns bord att hänga vid inne OCH DET FINNS ETT DANSGOLV!
Träningsvärken efter Amelies och min midsommardans har just lagt sej. Men idag kan jag ana tendenser till nya träningsvärk efter gårkvällens dansande!
Hur jag dansar för att få träningsvärk är oklart. Men dock.

Så, heja er driftiga människor som fixat ett dansställe och krog åt oss Vimmerbybor som inte bara vill parhänga eller dricka kaffe.

Puss och hej, sa jag.

0
comments
21:30 | 25 juni 2013 | Mamma Jennifer

Hej och hallå.
 
Jag skriver och pratar ofta om kontraster i mitt liv. Ni vet, från att vara ensam mamma på heltid en vecka till att bara ha me, myself & I att ta hand om nästa vecka. Den svängningen kanske jag vant mej något vid nu. Men jag slås ofta med förvåning att det faktiskt är en så väldigt stor kontrast!
Det där är alltid en känslomässig berg-och-dalbana inom mej.
 
Med tanke på gårdagen så var det en väldigt stor kontrast till att stämpla in i tårtfabriken idag. Från att ha kastat sej ut i det osäkra med den sociala Jennifer till att nästa dag stå i den gamla trygga miljön och göra det jag kan utan och innan i det som har varit min värld under så många år.
Det är en konstig känsla som jag inte kan sätta fingret på.
Men det är väldigt roligt och faktiskt utvecklande på många vis att få ta del av de sistnämnda kontrasterna. Man får nya ögon på mycket. Och många. Och sej själv allra mest.
 
Jag vill ju allra helst bara hitta ett arbete som jag trivs med, som passar mej och mitt liv och där jag samtidigt får chans att utvecklas och lära mej saker. Men de jobben går ju inte direkt att plocka på träd.
Så, har inte jag lyckats hitta ett träd där jag plocka ett arbete som ger mej detta under hösten så blir det nog skolbänken nästa år. Jag vill lära mej nåt. Bli nåt. Å bli jävligt bra.
Förutsättningarna har jag ju i mej.
 
Jag nervösskrattar lite för mej själv här där jag ligger på sofflocket när jag tänker på hur jag igår skulle förklara på engelska vad jag skulle kunna tänka mej att plugga till. Tänk att ett ord som kommunikation kan vara så in i helvetes svårt att komma på?!
 
Jag borde kanske sagt att jag behöver plugga engelska också?!
 
HAHA!

0
comments
20:29 | 24 juni 2013 | Mamma Jennifer

Ja, eftersom att jag ändå har varit översocial med två bilder på instagram idag och, hör och häpna, en statusuppdatering på Facebook så tänkte jag smacka till med ett blogginlägg också.
 
Jag var svinnervös inför denna dag på tåget upp imorse.
 
Jag har träffat en salig blandning med folk idag. En härlig blandning människor!
Bland annat har jag pratat lite med Kristina, ni vet hon som var med i Farmen. Väldigt intressant människa att prata med och som har mycket att säga.
 
Medan vi satt och fördrev en del väntetid så tog Regina Lund fram sina tarotkort. Innan hon ens hann ställa frågan klar om någon ville bli spådd så för jag upp och bad om att få vara med. Jag älskar ju såndärnt!
Hon fick även kontakt med min döda mormor som jag aldrig har träffat. Dock han vi inte prata med henne då där och då. Men jag lär höra av mej till Regina för att få höra mer, jag tror min mamma är intresserad av det också.
Helt klart en ny idol för mej. 
 
Att få träffa Cecilia, ni vet Cilla & Totte, eller ja ni med barn vet iaf, var superkul! Cilla följde mej på teven i höstas och jag har ju sett henne en hel del så jag måste säga igen - det var superkul att få prata med henne!
 
Sen kom vi till det lilla momentet när jag skulle snacka engelska och faktiskt det enda moment jag var nervös för innan. Kameror och nya människor skrämmer mej inte det minsta längre. Men att ge sej på något som jag är så osäker på skrämmer slag på mej!
Åh, skjut mej!
I höstas fick svenska folket se mej dejta killar i teven. I höst får ni se mej staka på svengelska.
 
Heja mej.

0
comments
19:22 | 23 juni 2013 | Mamma Jennifer

Vimmerby är en sommarstad. Det är under några veckor väldigt mycket folk här hemma i barnens stad. Man stör sej oftast på allt folk som inte kan köra bil här på alla enkelriktade gator och på att det verkligen är folk precis överallt och då i ett överflöd som vi småstadsfolk inte är vana vid.
Men idag, söndag, när jag körde över torget så blev jag plötsligt glad för allt folk. Annars när man åker genom staden en söndag så kan man tro att pesten har härjat här. Man ser ju aldrig en levande själ. Knappt en kaja som flyger över taken. Nästan så man blir rädd för att man hamnat i en skräckfilm. Om man mot all förmodan skulle möta någon gående så skulle man nästan vilja byta sida av vägen för att slippa ett nära möte. Det kunde ju vara en levande död. En zombie.
Man vet liksom aldrig med Vimmerbyfolk.
Men idag, som sagt, trots att bara Ica håller öppet och alla pizzerior, så var det små familjer överallt som lekte vid torget, åt glass och satt ute och åt. Idag kunde jag glädjas för att Vimmerby faktiskt kändes lite levande. På riktigt.
 
Annars då?
Midsommar har passerat och resten av helgen också. Jag hade en riktigt bra midsommar! Go mat, boule, bästa sällskapet, blomplockning med kransknyte och en klassisk vimmerbyfylla.
 
Sanart kommer Sandy, jag ska tända grillen och vi ska ha en catch up-middag.
 
Imorn är det måndag och jag ska inte jobba. Jag ska till huvudstaden på äventyr.
 
Vi hörs när vi hörs.

0
comments
12:02 | 21 juni 2013 | Mamma Jennifer

Glad midsommar!

Jag har inte gått och dött eller så, jag har bara inte riktigt haft nåt att blogga om. Eller det kanske jag har haft, men jag har inte känt för det. Det där har oroat mej lite. Tänk om jag är på väg att sluta utan att jag vet om det själv?
Men idag känner jag för det så då får vi vara glada för det.

Kidsen åkte till James igår. Det är hans tur att fira midsommar med kidsen i år. Trots att jag kommer få en väldigt bra midsommar och att alla förberedelser här är i full gång så känns det inte okej att vara utan kidsen. Känns så... Så halvt.

För två år sedan såg jag inte fram emot midsommar. Min första midsommar som singel sedan jag var 16 år. Den visade sej ju bli bli jävligt bra på sitt vis ändå.

Hur min midsommar såg uta förra året är ju ingen av er som hänger här som har missat. Den visades ju för hela Sverige i höstas.
Det var en sommar i Sverige, för tusan!

Viggo, Nova och jag firade midsommar med Kenneth, Johannes, Krille, Joakim och Jimmie! Vi hade också sällskap av kamerateamet så klart.

Ja, det är skillnad på midsommar och midsommar hörrni!
Den här midsommaren kommer skilja sej från dessa midsommrar också.

Spännande värre ju!

0
comments
22:11 | 17 juni 2013 | Mamma Jennifer

Nova smygfotograferade mej när jag plockade ur min älskade diskmaskin i eftermiddag.
Så intressanta är måndagarna hos oss.
 
Fast idag är det inte riktigt en vanlig måndag heller.
Jag har nämligen gått och tackat ja till nåt galet. Galet roligt! Inte lika wild and crazy som Ensam Mamma Söker, men på snudd.
 
Puss o hej, leverpastej.

0
comments
21:39 | 16 juni 2013 | Mamma Jennifer

Hej helgen.
Hej då helgen.

Tiden går så snabbt hörrni. Å ibland kan jag liksom inte riktigt prioritera bloggen. Det är så mkt lättare att bara instagramma lite.
Jag kommer snart att byta blogg. Lämna över till de nya mammorna liksom. Givetvis så räknar jag ju me att ni följer med till min nya blogg, som jag inte vet vart den kommer att vara än. Men det kommer att vara mer Jenniferieret där, kan jag säga. Min instagram finns ju så klart alltid kvar - Yenniifer.

I helgen har jag och Carro firat Therese som tagit sin tandläkarexamen.
Kidsen fick följa med då jag inte hade nån barnvakt. Skönt som fasiken att vara nykter på tillställningar då det annars räknas med att man fyllnar till. Mina barn kommer numer alltid att följa med, så ni vet.

Carro sov hos mej i natt. Vi åkte hem skapligt igår kväll, köpte en påse chips och drack vin i min soffa när kidsen somnat.

Brorsan och hans Sanna har varit hos oss idag.
De, framförallt Jocke, fick ett varmt välkomnande.

När kottarna och jag var ute och cyklade i eftermiddag så stannade vi i Gästgivarehagen för att jaga de dom stackars fåren i hagen. Sen hittade vi min farmor och hennes vän på en parkbänk där de hade picknick och läste tidningar. Pensionärsmys!
Mina kids stal deras rullatorer och körde rally så tanterna nästan fick hjärtsnörp.

Imorn skulle ha varit min första arbetslösa dag. Men jag har skjutit på den tillsvidare och hoppar in i Tårtfabriken så länge.

Hej då, hej.

0
comments