Revenge Torsdagar 21.00 | Se det även på TV3 Play
The Crazy Ones Torsdag 22.00 | Gellar och Williams i reklambyrå-komedi
Michael J Fox Show Torsdag 22.30 | Michael J Fox är tillbaka
TV3 älskar alla TV3 ny huvudsponsor för Stockholm Pride
Reality på TV3 Play Spänning, drama och känslor - på riktigt
Pride | TV3 hjärta alla

Stockholm Pride är i full gång och på onsdagen öppnar Pride Park på Östermalms IP i Stockholm. TV3 är ny huvudsponsor för festivalen och vi bjuder alla besökare på en kärlekstur på hög höjd.

Tävling

#FestaMedPharrell13sep

Nu ger TV3 och Aftonbladet dig och 19 vänner chansen att vinna en egen exklusiv förfest i samband med Pharrell Williams konsert på Ericsson Globe i Stockholm 13 sep. Ni får egen loge med musik, dryck, snacks och konsertbiljetter till alla! #FestaMedPharrell13sep

Premiär

25 juli 20.00

En buss full med barn försvinner och ett av barnen är son till USAs president. Initialt vet ingen vem som ligger bakom kapningen av skolbussen. Sakta men säkert kryper sanningen fram. Och sanningen är inte alltid bekväm, enkel eller ens önskvärd. 

Det är dags för en ny spännande serie - med start fredag 25 juli 20.00

Lördag 20.00

The Eklands

Nu är Britt Eklands familjereality The Eklands äntligen tillbaka! I våras sändes de två första avsnitten och nu börjar The Eklands om igen, från allra första början. 

 

Tävling

Nu har du möjlighet att vinna en  härlig upplevelse med show och hotellnatt genom Resia för två personer! TV3 ger dig chansen att uppleva höstens hetaste show med en utsökt trerätters-supé, tillsammans med Sveriges nya danskompani Move Your Feet! Tävla här.

Pride | TV3 hjärta alla

I 16 år har Stockholm Pride sett till att folk festat, älskat och gått i parad för alla människors lika värde. I år är inget undantag och nu är TV3 ny huvudsponsor för festivalen. Inne på festivalområdet kommer TV3 att bygga upp ett stort pariserhjul i regnbågens färger där alla besökare bjuds på en kärlekstur. 

Smakfullt med Cramby | TV3 Play

I Smakfullt med Cramby får vi se Messiah Hallberg och Jonas Cramby laga härliga sommarrätter. Och om du också vill laga Chicago hot dogs, BBQ-ribs, Vilmarkstacos eller Chilicheeseburgers så hittar du recepten här!

Paradise Hotel

Paradise Hotel Sverige kommer snart på TV3...