Inte OK Tisdagar 21.00 | När du vill på TV3 Play
Svenska Hollywoodfruar Tisdagar 20.00 | När du vill på TV3 Play
You're the worst Tisdagar 21.30 | Även på TV3 Play
Paradise Hotel Mån-ons 22.00 | Välkommen till hotellet där allt kan hända
#serierpåTV3 Information och nyheter om våra serier
Inte OK - tisdagar 21.00

Behöver man prata med andra i hissen? Felix Herngren känner inte riktigt igen sig i hissproblematiken. Är det för att han är så känd?

Svenska Hollywoodfruar - tisdagar 20.00

Gunilla har äntligen hittat den perfekta klänningen till bröllopet. En vit, fluffig dröm. Men plötsligt går butiksinnehavaren över gränsen och får Gunilla att se rött. Se näst sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar tisdag 20.00 på TV3. 

20-åriga Michaela Osberg har kommit in som Paradise Hotels egen kapten. Precis som Ylva så är hon från Helsingborg och de är barndomskompisar. Michaela är sångfågeln som beskriver sig själv som bitchig emellanåt och säger "antingen älskar man mig eller hatar mig" . 

Ensam mamma söker - måndagar 20.00

Sofi och Kristoffer ger sig ut på djupt vatten och dryftar djupa samtalsämnen. Mobbing, barndom och en tuff uppväxt.

Blogg

Gunillas blogg

"The Gunilla" blir en bok som avslöjar mycket. Där ni får lära känna mig bättre. Jag kan inte vänta med att dela med mig om allt till er så att ni riktigt förstår vem jag är. Läs Gunillas senaste blogginlägg.

Video

Inte OK - tisdagar 21.00

Lär dig den smarta gruppstrategin. Se klippet ovan för vidare instruktioner. På tisdag 21.00 ser du hela avsnittet (eller redan nu på TV3 Play om du loggar in).

Lyxfällan

Lyxfällan är slut för säsongen, men på TV3 Play finns det 17 säsonger, hela 166 avsnitt, att fylla tomrummet med. Minns ni Vanita som levde på det "lilla guldkortet" eller Mikael som grät när han tvingades sälja sitt X-box? Vi har samlat de mest minnesvärda, häpnadsväckande och uppmärksammade fallen ur Lyxfällans historia.