Filmbonanza - hela helgen Fredag-söndag Sjätte sinnet | Spider-Man 1&2 | Johnny English Reborn m.fl
Bones Söndag 20.00 | Rykande färsk säsong
Paradise Hotel-webben Bloggar, klipp, sociala medier-flöden ...
Svenska Hollywoodfruar Tisdagar 20.00 | När du vill på TV3 Play
Inte OK Tisdagar 21.00 | När du vill på TV3 Play
Inte OK - tisdagar 21.00

Lär dig den smarta gruppstrategin. Se klippet ovan för vidare instruktioner. På tisdag 21.00 ser du hela avsnittet (eller redan nu på TV3 Play om du loggar in).

 
Lyxfällan

Lyxfällan är slut för säsongen, men på TV3 Play finns det 17 säsonger, hela 166 avsnitt, att fylla tomrummet med. Minns ni Vanita som levde på det "lilla guldkortet" eller Mikael som grät när han tvingades sälja sitt X-box? Vi har samlat de mest minnesvärda, häpnadsväckande och uppmärksammade fallen ur Lyxfällans historia. 

Efterlyst - LIVE onsdag 21.00

En ung man kan ha legat död i uppemot tre år bredvid bensinmacken i Borlänge. Skelettet hittades av en slump av en polis som rastade sin hund. Nu behöver polisen hjälp att identifiera mannen, och tips om hur han dog och varför. Efterlyst kan visa upp mannens kläder som är mycket välbehållna. Dessutom: Mord i Gävle, misshandel i Huddinge, bedragare i Linköping. Missa inte Efterlyst.

Programinfo

Svenska Hollywoodfruar - tisdagar 20.00

Maria analyserar ”korvar i kalsongen” och håller ett känsligt tal i Finland. Britt djupdyker i sin egen hollywoodhistoria. Åsa kollar på exklusiva bilar och får ett vredesutbrott på maken. Gunilla knäcks på en öde nöjespark och planerar sin självbiografi ”The Gunilla”, där Prins Albert av Monaco kommer att få spela en smaskig biroll.

Ensam mamma söker - måndagar 20.00

När Susanne besöker Mattias i Stockholm är det inte bara tatueringar som står på schemat. Det bjuds även på en dejt på hög höjd med utsikt över hela staden. Häng med, bara på TV3 Play.

Ensam mamma söker - måndagar 20.00

Susanne besöker Mattias på hemmaplan och får ett minst sagt spännande uppdrag, att tatuera Mattias. Se hela avsnittet ikväll 20.00 på TV3 och TV3 Play.

Ensam mamma söker - måndagar 20.00

Evelina tar med sig killarna ut och utmanar dem på en sensuell salsa. Hur det går? Det ser du här, exklusivt på TV3 Play. Mer i måndagens avsnitt: Evelina berättar för Magdalena att hon är förälskad i fler än en, Susanne går loss med tatueringspennan och Sofi presenterar killarna för sina bästisar.