Seriemaraton på TV3 Play Action, romantik, spänning - gratis på TV3 Play
Realitymaraton på TV3 Play Spänning, drama och känslor - på riktigt
Zeeland Var med och skapa framtidens TV!
Jagad av hundar - premiär 30 september

Niklas Thuresson, Niklas ”Icke” Nilsson och Aras Parashpad är första gänget ut i skräckskogen. Den 30 september ser du hur det går.

Jagad av hundar - premiär 30 september

Årets mest kittlande tävlingsprogram är äntligen här. I Jagad av hundar skickas tre intet ont anande tävlande ut i en mörk skog i Baltikum där märkliga saker händer och skräckinjagande utmaningar väntar.

Äntligen är den här!!! Den riktiga och klara versionen av Kristian Täljeblads låt "Du och en annan" som han skrev till Saga Scott inne i paradiset. 

Ny serie

Tyrant - lördag 20 september 20.00

Nya tv-serien Tyrant, av skaparna bakom Homeland, har snart premiär på TV3. I två av rollerna ser vi svenska skådisar, Fares Fares och Alexander Karim.

Ensam mamma söker - premiär 29 september

Möt de ensamma mammorna i en intervju om kärlek, rumpor, förhoppningar och sockerdrickspirr inför kommande säsong av Ensam mamma söker. 

Ensam mamma söker - start måndag 29 september

Evelina, Sofi och Susanne tar nu chansen att hitta kärleken i TV3 och beundrarbreven har forsat in till dem.

Svenska Hollywoodfruar - start 30 september

Sveriges favorit-Hollywoodfruar är tillbaka. Maria Montazami, Britt Ekland och Gunilla Persson får i den sjunde säsongen sällskap av en nygammal bekant, den botoxtokiga Åsa Vesterlund. Med den frublandningen är det upplagt för en allt annat än lugn säsong. Tro oss.    

Lyxfällan - torsdag 20.00

Jaquline riskerade att få en mardrömsstart som förälder. Hur har det gått efter Lyxfällan och hur ser framtiden ut? 

Programinfo

Lyxfällan - torsdag 20.00

Höggravida Jaquline, 24, håller på att förgås i det förrädiska tillstånd vi kallar varats olidliga lätthet. Trots en blygsam inkomst är det så lätt att äta ute varje dag, ta bilen överallt, småhandla godis och kakor varje kväll eller spela bort pengar på nätet.