Paradise Hotel Mån-ons 22.00 | Välkommen till hotellet där allt kan hända
Jagad av hundar Premiär tisdag 21.00 | Hitta nyckeln och spring
Svenska Hollywoodfruar Start tisdag 20.00 | Fruarna är tillbaka!
No Ordinary Women Mån-tors 18.55 | Dokumentärserie om seglingsteamet Team SCA
Ensam mamma söker Start måndag 20.00
Efterlyst - start onsdag 21.00

Dags för en ny säsong av Efterlyst med Jenny Gourman och Roert Ascherg. Nytt för säsongen är vår sprillans nya Efterlyst-site. I säsongsstarten ser du bland annat mer om fallet Albin Efter tolv timmars sökande hittades 16-årige Albin mördad i en skogsbäck i Halmstad. Vi möter vi hans mamma som berättar om sorgen och tiden efter mordet.

Jagad av hundar - tisdagar 21.00

Hur känns det att ge sig ut i vattenhindret när man inte kan simma? Vad ska de göra med pengarna och vad var det värsta med upplevelsen i skogen? Här berättar Aras, Niklas och Icke om sin skräckupplevelse i skogen.

Se säsongens första avsnitt av Svenska Hollywoodfruar tillsammans med Gunilla Persson. Du får se och höra Gunillas ocensurerade kommentarer och reaktioner på avsnittet och de andra fruarna. 

Jagad av hundar - premiär ikväll 21.00

Niklas Thuresson, Niklas ”Icke” Nilsson och Aras Parashpar är första gänget ut i skräckskogen.

Jagad av hundar - premiär 30 september

Årets mest kittlande tävlingsprogram är äntligen här. I Jagad av hundar skickas tre intet ont anande tävlande ut i en mörk skog i Baltikum där märkliga saker händer och skräckinjagande utmaningar väntar.

Lär känna Michelle Iderborn, 21 år från Stockholm

Ensam mamma söker - måndagar 20.00

Så var det äntligen dags för killarna att få träffa mammorna för första gången. Här ser du mer av killarna som fick sina korta första möten med Sofi, Susanne och Evelina.

Premiär

No ordinary women - premiär 29 september 18.55

Män, män, män - väderbitna män. Kvinnor har aldrig fått tävla på samma ekonomiska villkor som männen i världens mest exklusiva världsomsegling Volvo Ocean Race. Nu vill den svenska båten Team SCA ändra på det med en helkvinnlig besättning som ges samma resurser som männen. I tv-serien No Ordinary Women följer vi Team SCA i med och motgång under fyra avsnitt på TV3.