Film hela påskhelgen Se filmer för hela familjen, hela påsken
Hårdvinklat Torsdag 22.00 | Sveriges humorelit gästar Kristoffer Appelquist
Sleepy Hollow Måndagar | Se nu på TV3 Play
Pluras kök Sicilien Lördag 21.30 | Mat, musik och sköna gäster. Denna vecka: Pauline och Wille Crafoord
Kickstart på TV3 Play PT-Ida tränar modebloggarna
Film hela påsken

Glad påsk! Vi firar med film hela påsken, för hela familjen. Animerat i Coraline och spegelns hemlighet, Tintin, Smurfarna och Nicke Nyfiken bland annat. Sen blir det äventyr med Jack Black i Gullivers resor, sång och dans i High School Musical 3 och klassiker som E.T och Hook.

Pluras kök Sicilien

Se recepten på godsakerna från Pauline och Wille Craffords besök i Pluras kök Sicilien. Sardiner, öppen ravioli och mascarponekräm. 

Pluras kök Sicilien - lördagar 21.30

Pauline gör en fantastisk version av Prince's låt Purple Rain.

Pluras kök Sicilien - lördagar 21.30

Den här veckan kommer artisterna Wille Crafoord och Pauline till Sicilien. Och det skär sig nästan direkt med Wille och de andra ...

Lyxfällan - torsdag 20.00

Du är vad du köper...?  23-åriga Robin lägger stora summor på snabbmat och öl och när det är dags att tatuera sig tar han snabblån. Det visar sig att Robin som får in 14 800 kronor i månaden går back nästan lika mycket - 13 400 kronor varje månad. 

Lyxfällan - torsdag 20.00

Innan Lyxfällan kom på besök gick Robin back 13 400 kronor varje månad. Bara tusen kronor mindre än vad han fick in. Nu ser dock hans framtida förutsättningar bättre ut. Hör Robin berätta om sin medverkan och om framtiden. 

Programinfo

Hårdvinklat - Torsdag 22.00

När Hårdvinklat ger sig in i debatten kring Mikael Persbrandts knarkdom är det Magnus Betnér som gästar med en egen stand-up i ämnet. Tillsammans med komiker som Ola Söderholm, Karin Adelsköld och Annika Lantz får vi också nya synsätt på nedläggning av lokaljournalistiken på TV4. Karin Adelsköld tar också upp ”amnings-gate” som drabbade en ung kvinna som ammade sitt barn på ett hotell i Stockholm. 

Top Model Sverige - måndag - torsdag 19.30

Stylisten Jonas Hallberg har ett minst sagt späckat schema. Förutom att coacha modellerna har han en hel del på sin todo-list. 

Top Model Sverige

Från förra veckans vågade sexiga shoot till denna med fräsch seglarfeeling, vågad på ett annat sätt. Så här blev bilderna.

Spel

Blacklist - torsdagar 21.00

Teamet i The Blacklist har fått tips om att just DU kan vara med på listan. Vi rekommenderar att du tittar efter, för din egen skull.