Navy CIS Dubbelavsnitt tisdag 21.00 | Säsongsavslutning
Paradise Hotel Mån-ons 22.00 | Välkommen till hotellet där allt kan hända ...
Ensam mamma söker Start måndag 20.00
Jagad av hundar Premiär tisdag 30 september
Svenska Hollywoodfruar Start tis 30 september

Video

Svenska Hollywoodfruar - start 30 september

Allt låter lite bättre när Maria Montazami säger det. Vi har samlat hennes bästa citat från alla säsonger av Svenska Hollywoodfruar. Den 30 september klockan 20.00 levererar Maria nya klassiska citat i en sprillans ny säsong.

Video

Svenska Hollywoodfruar - start 30 september

Gunilla har nära till sina känslor. Särskilt när hon blir upprörd. Här har vi samlat hennes bästa utbrott från alla säsonger av Svenska Hollywoodfruar. Den 30 september klockan 20.00 brakar det loss igen.

Navy CIS - tisdag 20.00 & 21.00

Vi avslutar säsong 11 med ett spännande dubbelavsnitt på tisdag. Nästa vecka ger vi plats för Svenska Hollywoodfruar och Jagad av hundar.

Chicago PD - onsdag 20.00 & 21.00

Vi har följt gänget i Chicago PD i dubbla avsnitt på onsdagarna men efter denna onsdag visas serien med ett avsnitt per vecka, 20.00.

Paradise Hotel - mån-ons 22.00

Inne hos parterapeuten Samir försöker Calle och Saga reda ut sin relation och sina känslor för varandra. Och självklart så kommer orosmomentet Kristian på tal...

Premiär

No ordinary women - premiär 29 september 18.55

Män, män, män - väderbitna män. Kvinnor har aldrig fått tävla på samma villkor som männen i världens mest exklusiva världsomsegling Volvo Ocean Race. Nu vill den svenska båten Team SCA ändra på det med en helkvinnlig besättning som ges samma resurser som männen.

Best of

Ensam mamma söker - premiär 29 september

7 härliga säsonger av Ensam mamma söker har vi sett. Men det är inte alltid sol, flirt och mysiga stunder. Ibland kan det bli lite tokigt.

Blacklist säsong 2 - start torsdag 16 oktober 21.00

Följ den nervkittlande fortsättningen av Blacklist, där den prisade skådespelaren James Spader spelar Raymond ”Red” Reddington - en avhoppad spion och ett kriminellt geni.

Revenge - start måndag 13 oktober 21.00

Väntan på hämnden är snart över. Den 13 oktober är Emily tillbaka på TV3 i fjärde säsongen av Revenge.