The ugly truth | Hancock | Lovigt byte Fredag-söndag 21.00 | Film varje kväll, hela helgen
Premiär: Inte OK Tisdag 21.00 | Ett humorprogram om sociala spelregler
Svenska Hollywoodfruar Tisdagar 20.00 | Åsa, Britt, Gunilla och Maria
Paradise Hotel-webben Bloggar, klipp, sociala medier-flöden ...
Ensam mamma söker Måndagar 20.00

Trailer

Inte OK - premiär 28 oktober

Vad är OK och inte OK? I humorprogrammet Inte OK går Felix Herngren och Brita Zackari igenom de sociala spelreglerna. Premiär på TV3 och TV3 Play den 28 oktober.

Premiär

You're the Worst - premiär tisdag 28 oktober 21.30

Jimmy, en britisk författarsnobb, möter Gretchen, en kylig artistagent, och ljuv musik uppstår INTE. Men de går i alla fall hem tillsammans en gång. Och så en gång till. Och igen. Plötsligt har de ett förhållande. Men det lär ju inte hålla, eller?

Blacklist - torsdagar 21.00

Blacklist säsong 2 startar på torsdag 21.00. Äntligen! För att ladda och för att bjuda dig som kanske inte har sett säsong 1 kommer här en recap kring Liz historia. Se den så är du snart preppad för att se Blacklist-premiären. 

Blacklist - torsdagar 21.00

Tom Keen, Elizabeths man, är lärare med ett mystiskt uppdrag som rör Liz i allra högsta grad. Se denna 5 minuters snabbgenomgång av Tom Keens historia så är du redo för säsong 2 av Blacklist. Obs! Ej svensktextat.

Lyxfällan - torsdag 20.00

Reaktionerna har varit blandade efter Henriks och Mias medverkan i Lyxfällan, men själva tycker de att det har varit både nyttigt och lärorikt. Den största skillnaden är att de slutat röka och börjat betala av sina lån.

 

Programinfo

Lyxfällan - torsdag 20.00

Henrik och Mia har inte betalat hyran, elen och dagis på månader. Ändå röker de för över 30 000 kronor per år och köper fredagsmys för över tusen kronor i månaden. 

Onsdagar 20.00 - Unforgettable

Äntligen är Carrie Wells och Al Burns tillbaka när säsong 3 av Unforgettable fortsätter. I onsdagens avsnitt: En korrespondent hittas död samma dag som hon ska rapportera om en sexskandal som involverar en mäktig tjänsteman.

Jagad av hundar - säsongsavslutning tisdag 21.00

De tre mörkrädda vännerna Daniel, Kristoffer och Djibrilo tog sig igenom skräckskogen och kom ut på andra sidan. Här berättar de vad som var värst, vad de ska göra med pengarna och vem som kände sig som en liten kyckling när han sprang från hundarna.