Efterlyst Onsdag 21.00 | Live med Robert Aschberg och Jenny Gourman Strid
Top Model Sverige Mån-tors 19.30 | Sydafrikas hetaste fotografering
Kickstart på TV3 Play PT-Ida tränar modebloggarna
Chicago fire Onsdag 23.00
Trolljägarna Tisdag 21.00 | Robert Aschberg jagar nättroll
Kickstart - onsdagar på TV3 Play

I dagens avsnitt av Kickstart tipsar vår personliga tränare Ida om övningar som ger fastare bakdel. Men metoden är aningen udda. Ida uppmanar modebloggarna att klämma ihop rumpan till ett russin. Frågan är: hur ska det gå till?

Kickstart - onsdagar på TV3 Play

Vill du också komma i form som tjejerna i Kickstart? I samband med varje program får ni också Idas träningstips så ni kan kickstarta våren tillsammans med Petra, Sara och Fanny.

 

Veckans fall

Efterlyst - onsdag 21.00

Den här veckan visar vi tre övervakningsfilmer med sammanlagt åtta misstänkta gärningsmän som oprovocerat misshandlar människor i kolletkivtrafiken. Det och fler fall tas vi upp i onsdagens Efterlyst.

Top Model Sverige - måndag - torsdag 19.30

Hon var en av två modeller som åkte ut i dubbelelimineringen. Här berättar hon mer om hur hon tänker kring framtiden.

Top Model Sverige - måndag - torsdag 19.30

Han var en av två modeller som åkte ut i dubbelelimineringen. Här berättar han mer om hur han tänker kring framtiden.

Programinfo

Trolljägarna - Tisdagar 21.00

Lastbilschauffören Lina ville göra arbetsvillkoren bättre för sin bransch. Men istället utsattes hon för systematiska och grova kränkningar på nätet av manliga chaufförer. Den här veckan söker Aschberg dessutom upp sin egen näthatare, med nätaliaset Knattefnattetjatte.

Recept

Frantzén styr upp

De fem konstnärssjälarna i kollektivet i Huddninge levde med ett konstant matsnusk i huset. Men Björn Frantzén fick dem att inse allvaret och lärde dem laga två maträtter - Meze och en gryta på anklår. Recepten till maträtterna finns här! Smaklig måltid!

Programinfo

Frantzén styr upp - tisdagar 20.00

Marta startade kollektivet i Huddinge för några år sedan och alla som bor där har konstnärliga yrken. Alla fixar sin egen mat och knuffas i köket. Och några kan inte det där med matlagning alls.
  – Det är kaos i kylskåpet, det är kaos i skafferierna. Det är kaos i diskmaskinen. Kaos i magen, säger Marta som även är den som bett Björn om hjälp.

Renées rubriker - tisdagar 22.00

Christer Björkman är en man med stort inflytande över musikbranschen. Hur mycket kan han påverka, och vad gör han med sin makt? Camilla Läckberg är deckardrottningen som tjänar stora pengar. Hur hanterar hon makten och andras avundsjuka?