Helgspecial: X-Men x 3 Film 21.30 | First class | X-Men 2 | The last stand
Halloween-inspiration! TV3 Play | Tips: Allt du behöver veta inför Halloween
Paradise Hotel-webben Bloggar, klipp, sociala medier-flöden ...
#serierpåTV3 Information och nyheter om våra serier
Zeeland Var med och skapa framtidens TV!
Ensam mamma söker - måndagar 20.00

Finns det något lika romantiskt som en kille med gitarr? Här har vi två långa romantiska gitarrkillar som bjuder Evelina på den egenskrivna låten som bär hennes namn. 

Studio Paradise

Studio Paradise - onsdagar 23.00 TV3 Play

Frågorna är många, Blev det någonsin någon romans mellan Calle och Evelina?  Hur känns det att Ervin körde ut Smail efter att han räddade honom - OCH den viktigaste frågan av alla, vem eller vad är det som skrämmer Smail så mycket i studion?

Game Changers | 31 oktober - 18 december

Game Changers är ett initiativ för att hjälpa sociala entreprenörer att förverkliga sina idéer kring hur man kan förbättra barns liv. Georgios Karpathakis (Underbara ADHD), Rosie och Jesper (Peppy Pals) och Sanna Bergendahl (Föreningen Storasyster) är de utvalda. Nu är det upp till dig att bestämma vem som ska bli Årets Game Changer.

Lyxfällan - torsdag 20.00

Elin har inte tänkt så mycket framåt, men ser lite ljusare på varje dag som går. Den största förändringen är hennes sätt att tänka, att ifrågasätta varje köp. Se en längre intervju med Elin om livet efter Lyxfällan. 

 

Programinfo

Lyxfällan - torsdag 20.00

Shopping blev singelmamman Elins tröst efter en jobbig separation. Resultatet blev en skenande kreditskuld och 16 000 kronor back varje månad. Dessutom röker hon för 26 000 kronor om året. Stressen gör att hon tänker mer på skulderna än på sin 2-åriga son. Men trots detta har hon nu bokat en resa till Alicante. Gissa om Patrick och Magnus tycker det är en bra idé?

Inte OK - tisdagar 21.00

Söker du jobb? Kanske dags att se över din mailadress innan intervjun. Mer om de sociala reglerna kring netikett och sociala medier ser du i andra avsnittet av Inte OK.

Paradise Hotel

Paradise Hotel - mån-ons 22.00

Pekleken och nya hemlisar avslöjas. Vem har varit otrogen mest? Vem har legat med minst antal personer och vem har haft sex på konstigast plats?