Film: Romantikhelg Fre-sön | Bridget Jones Dagbok | Holiday | Love Actually m.fl.
Ensam mamma söker Måndagar 20.00 | Se det även på TV3 Play
Inte OK Tisdagar 21.00 | När du vill på TV3 Play
Svenska Hollywoodfruar Tisdagar 20.00 | När du vill på TV3 Play
Paradise Hotel-webben Bloggar, klipp, sociala medier-flöden ...
Våren 2015 på TV3

Oj, oj, oj - vilken vår vi har på gång på TV3. Realitystjärnor, Parneviks, nya spännande crime-format, drama baserat på svenska folkets hemligheter, Brottskod, Pluras kök och kära återseenden som Lyxfällan, Kniven mot strupen och Paradise Hotel. Dessutom, superserier direkt från USA som State of Affairs, Girlfriend's guide to divorce och Backstrom -  en amerikansk version av vår svenska härligt ocharmige komissarie Evert Bäckström.

Våra bästa år - TV3 Play

Från och med den 1 december kommer Våra bästa år att publiceras på TV3 Play. Det innebär att man framöver kan se en av världens mest långlivade TV-serier när och hur man vill helt gratis.

Mistresses - söndag 14 december 18.30

Mistresses är äntligen tillbaka efter säsongsuppehållet. Missa inte Savannah, Josslyn, April och Karen den 14 december på TV3.

Det blev en snabbvisit för Michaela och hon lämnade Paradiset minst sagt besviken på Saga. Trots den korta tiden känner hon att hon kom väl in i gruppen och fick bra kontakt med alla andra deltagare. 

Totalrenovering - torsdag 19.00

En lärare för tredjeklassare får sitt livs överraskning. Kusinerna totalrenoverar hennes kök och vardagsrum, moderniserar hennes sovrum och låter några tacksamma barn designa en av väggarna.

Måndag - torsdag 19.00

I succéserien Project Runway kämpar en grupp designers för att få visa upp sin kollektion på catwalken i New York. 1 december är det dags för den 13:e säsongen och som vanligt är Heidi Klum och Tim Gunn med deltagarna hela vägen.

Lyxfällan åker tillbaka till Mette och Karl. Hur har det gått sen Patrick och Magnus var hos dem sist? Smygtitta när vi besöker tidigare Lyxfällandeltagare.

Sökformulär

Nu står det klart, det blir en ny säsong av Paradise Hotel! Redan nu öppnar vi portarna för dig som är redo för ditt livs äventyr. På Paradise Hotel finns det inga förbjudna eller omöjliga relationer och det är bara du som sätter gränserna. Den här säsongen vill vi att det ska slå ännu mer gnistor. Därför söker vi dig som vill ha kul, är oblyg, bjuder på dig själv och är redo att spela spelet!

 

Efterlyst - LIVE onsdag 21.00

Alex överrumplade två inbrottstjuvar när han kom hem till familjens lägenhet. Männen misshandlade Alex med upprepade slag mot hans huvud med en tung kofot. För att inte bli ihjälslagen låtsades Alex förlora medvetandet. Polisen vill nu ha kontakt med vittnen som kan ha observerat gärningsmännen. Dessutom: Nazistattack i Malmö, rån i Enköping och mordförsök i Eskilstuna. Missa inte Efterlyst.