Hell's Kitchen Lördag 19.00 | Gordon Ramsey är tillbaka, arg som vanligt
The Eklands Lördag 20.00 | Även på TV3 Play
Film: A little bit of heaven Lördag 21.00 | Dramakomedi med Gael García Bernal och Kate Hudson
Paradise Hotel-webben Bloggar, klipp, sociala medier-flöden ...
Zeeland Var med och skapa framtidens TV!

Tävling

#FestaMedPharrell13sep

Nu ger TV3 och Aftonbladet dig och 19 vänner chansen att vinna en egen exklusiv förfest i samband med Pharrell Williams konsert på Ericsson Globe i Stockholm 13 sep. Ni får egen loge med musik, dryck, snacks och konsertbiljetter till alla! #FestaMedPharrell13sep

Se den officiella musikvideon med Patrick och Magnus a.k.a. hiphop-duon P-TRIKK & M-BAWSE.

Lär känna deltagarna

Paradise Hotel - mån-ons 22.00

Nytillskott i paradiset! Igår klev 5 nya killar in på hotellet och rörde om i grytan lite. Lär känna dem bättre här.

Studio Paradise - 23.00 på TV3 Play

Studio Paradise - det direktsända eftersnacket till Paradise Hotel på TV3 Play. Här ser du mängder av extramaterial som aldrig sänts i TV och Rebecca Stella Simonsson och Salvatore Scappini grillar deltagarna på alla deras hemligheter. Du som tittare har också möjlighet att ställa frågor direkt till deltagarna.

Paradise Hotel - mån-ons 22.00

Såg du första avsnittet av Paradise Hotel? Så här såg det ut när deltagarna själva såg premiäravsnittet för första gången.

Superserier på TV3 Play - dygnet runt

Många av serierna på TV3 har du möjlighet att se, gratis, på TV3 Play efter att de sänts i rutan. Perfekt om du missat något eller vill se avsnittet igen. På TV3 Play har vi samlat ihop grymma serier, både från TV3 och även serier som vi tror kan falla dig i smaken, från vårt övriga Playinnehåll.

Ny serie

The Night Shift - Premiär måndag 21.00

Till akutmottagningen San Antonio Memorial kommer varje natt några av de tuffaste, knasigaste och svåraste patienterna du kan tänka dig. Serien följer TC och hans personal som gör de allt som står i deras makt för att rädda liv.

Chicago P.D - onsdag 20 augusti 20.00 & 21.00

I Chicago P.D. följer vi poliserna i distrikt 21 och deras kamp mot brottsligheten i Chicago. I centrum står teamet som försöker stoppa allt från sydamerikanska drogkarteller till seriemördare och människosmugglare.

Premiär i höst för ny skräckserie

I höst leder Malin Gramer en ny nervkittlande gameshow som inte liknar något du sett förut. Just när solens sista strålar faller över skogsbrynet öppnas grinden för deltagarna.