Paradise Hotel Mån-ons 22.00 | Välkommen till hotellet där allt kan hända ...
Mistresses Söndag 19.00 | Se det även på TV3 Play
Bones Söndag 20.00
Film: Big Miracle Söndag 21.00 | Romantiskt drama med Drew Barrymore
Paradise Hotel-webben Bloggar, klipp, sociala medier-flöden ...
Navy CIS - tisdag 20.00 & 21.00

Vi avslutar säsong 11 med ett spännande dubbelavsnitt på tisdag. Nästa ger vi plats för Svenska Hollywoodfruar och Jagad av hundar.

Chicago PD - onsdag 20.00 & 21.00

Vi har följt gänget i Chicago PD i dubbla avsnitt på onsdagarna men efter denna onsdag visas serien med ett avsnitt per vecka, 20.00.

Best of

Ensam mamma söker - premiär 29 september

7 härliga säsonger av Ensam mamma söker har vi sett. Men det är inte alltid sol, flirt och mysiga stunder. Ibland kan det bli lite tokigt.

Blacklist säsong 2 - start torsdag 16 oktober 21.00

Följ den nervkittlande fortsättningen av Blacklist, där den prisade skådespelaren James Spader spelar Raymond ”Red” Reddington - en avhoppad spion och ett kriminellt geni.

Revenge - start måndag 13 oktober 21.00

Väntan på hämnden är snart över. Den 13 oktober är Emily tillbaka på TV3 i fjärde säsongen av Revenge.

Paradise Hotel - mån-ons 22.00

Studio Paradises bakom kulisserna-reporter Samir Badran tar reda på hur det står till med deltagarnas rökning. När Samir själv var med i Paradise Hotel rökte han 4 paket om dagen, men när han kom hem till Sverige så slutade han röka. Här delar han med sig av sin syn på rökning samt hans bästa sluta-röka-tips.

Tyrant - premiär lördag 20 september 20.00

Få ett smakprov på serien Tyrant som har premiär på lördag 20.00. Skådespelaren Fares Fares sprider svensk färgring i serien som är skapad av upphovsmännen till supersuccén Homeland.(OBS ej svensktextat)

Lyxfällan - torsdag 20.00

Det var svårt att vara med i Lyxfällan och stundvis, som vid loppmarknaden, nästan outhärdligt. Men Evelina tycker att hon har gjort något riktigt bra av sin medverkan.

Studio Paradise - onsdagar 23.00 TV3 Play

Voodooveckan skördade två offer, Chris Olsson och Amandus Allstadius. I onsdagens Studio Paradise gästade de programmet och Amandus som visat sig vara en hejare på att hångla fick chansen att betygsätta de andra deltagarnas kyssar. Vem var bäst? Och vem var så usel så hen inte ens platsade på talvan? Och hur bra är egentligen Salvan på att kyssas?