Blacklist Torsdagar 21.00 | Red är tillbaka
Lyxfällan Torsdag 20.00 | Patrick och Magnus är tillbaka
NCIS: Los Angeles Torsdagar 22.00 | Se det även på TV3 Play
Paradise Hotel-webben Bloggar, klipp, sociala medier-flöden ...
Efterlyst Onsdag 21.00 | Robert Ascherg och Jenny Gourman är tillbaka

Programinfo

Lyxfällan - torsdag 20.00

Shopping blev singelmamman Elins tröst efter en jobbig separation. Resultatet blev en skenande kreditskuld och 16 000 kronor back varje månad. Dessutom röker hon för 26 000 kronor om året. Stressen gör att hon tänker mer på skulderna än på sin 2-åriga son. Men trots detta har hon nu bokat en resa till Alicante. Gissa om Patrick och Magnus tycker det är en bra idé?

Live

Studio Paradise - onsdagar 23.00 TV3 Play

Välkommen till ett stekhett Studio Paradise. Liveprogrammet som tar vid där Paradise Hotel-veckan slutar. Rebecca Stella och Salvatore Scappini analyserar och diskutera veckan som varit tillsammans med den deltagare som tvingats lämna paradiset. Det blir mängder av extra material och tittarna kan ställa sina egna frågor till gästen med hashtaggen #studioparadise. Studio Paradise - LIVE 23.00 på TV3 Play. 

Inte OK - tisdagar 21.00

Söker du jobb? Kanske dags att se över din mailadress innan intervjun. Mer om de sociala reglerna kring netikett och sociala medier ser du i andra avsnittet av Inte OK.

Paradise Hotel

Paradise Hotel - mån-ons 22.00

Pekleken och nya hemlisar avslöjas. Vem har varit otrogen mest? Vem har legat med minst antal personer och vem har haft sex på konstigast plats?

Premiär

You're the Worst - premiär tisdag 28 oktober 21.30

Jimmy, en britisk författarsnobb, möter Gretchen, en kylig artistagent, och ljuv musik uppstår INTE. Men de går i alla fall hem tillsammans en gång. Och så en gång till. Och igen. Plötsligt har de ett förhållande. Men det lär ju inte hålla, eller? Finns även på TV3 Play.

Extramaterial

Ensam mamma söker - måndagar 20.00

Konsten att ta sig upp ur en kajak med värdigheten i behåll. Se Sofis och Andreas kajakdejt.

Serieflytt

Tyrant - lördagar

Tyrant ser du på TV3 Play framöver. Vi har 3 spännande avsnitt kvar att bjuda på och dessa visas på lördagar 03:45 på TV3 och därefter på TV3 Play.