Efterlyst Onsdag 21.00 | Live med Robert Aschberg och Jenny Gourman Strid
Kickstart på TV3 Play PT-Ida tränar modebloggarna
Top Model Sverige Mån-tors 19.30 | Fotografering till havs
The Mentalist Onsdag 20.00
Chicago fire Onsdag 23.00
Kickstart - onsdagar på TV3 Play

En chock väntar modebloggarna när det är dags för Petra Tungårdens andra dag. Kickstarts personliga tränare Ida Warg ställer ett ultimatum och tjejerna blir inte glada.
– I couldn't even look at her, säger Sara Montazami.

Kickstart - onsdagar på TV3 Play

Vill du också komma i form som tjejerna i Kickstart? I samband med varje program får ni också Idas träningstips så ni kan kickstarta våren tillsammans med Petra, Sara och Fanny.

 

Efterlyst - onsdagar 21.00

Eva var ensam i butiken då rånaren kom in. När han hotade henne med ett pistolliknande föremål valde hon att göra motstånd.
- Nej, inte nu igen! Jag har inte tid, säger Eva om sina första tankar vid rånet.

Veckans fall

Efterlyst - onsdag 21.00

"Emeli" blev utsatt för ett våldsamt våldtäktsförsök på väg hem från t-banan i Bergshamra. Hon räddades i sista sekund av sin bror som kom springande. Det och fler fall tas vi upp i onsdagens Efterlyst. Live på TV3 och TV3 Play 21.00.

Frantzén styr upp

Hela Ivars familj är veganer och själv kan han inte laga mat. Men efter att Björn Frantzén styrt upp Ivars matlagning på Dalarö har det resulterat i tre goda veganska rätter som Ivar klarat av att laga utan problem. Testa du också!

 

Frantzén styr upp

Denna gång står en vegansk blomkålsgryta med linser, spenat, grönt äpple och kokosmjölk på menyn. Se, lär, laga och njut! Bon appétit!

Top Model Sverige - måndag-torsdag 19.30

Modellerna ska ut och segla. Nina fotograferar modellerna ute på sjön men att fotograferas i blåst och på en segelbåt som rör sig visar sig vara lättare sagt än gjort ...

Programinfo

Trolljägarna - Tisdagar 21.00

Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg lever i ständig rädsla för att bli utsatt för våld. Allt började med en granskning av extremhögern, som utlöste en våg av grova hot på nätet mot Åsa och hennes barn. I det tredje avsnittet av Trolljägarna letar Robert Aschberg upp en av männen som stod för de grövsta trakasserierna. 

Programinfo

Frantzén styr upp - tisdagar 20.00

Ivar är totalt ointresserad av matlagning, men nu kräver hans fru Louise, som lider av ledgångsreumatism att han tar över ansvaret i köket.  Ivar har aldrig lagat mat till sina barn, utan bjuder dem gärna på restaurang istället. Han tycker det är lättare eftersom alla är veganer förutom han.