Klipp och avsnitt

331891
Elsas värld - Se hela Mikael Von Platens musikvideo
Length: 03:19
330112
Elsas värld - "Jag är en skön kille"
Length: 02:04
329208
Elsas värld - premiär för säsong 2!
Length: 00:30
Elsas värld - onsdagar 12.00

Johan och Mikael är nu ett par, men deras konstanta gullande kan dock bli påfrestande. Elsa frågar Arash om han vill följa med på ett jobbevent. Efter en del drickande är det svårt att inte bli flörtig. Det har blivit dags för säsongens två sista Elsas värld.

Elsas värld - onsdagar 12.00

Det är dags för Fashion Week i Stockholm och Elsa har tillsammans med Arash fått i uppdrag att täcka Bea Szenfeldts visning. Men saker går inte riktigt som hon tänkt sig när hon plötsligt springer på Marilyn.

Elsas värld - onsdagar 12.00

Jack Noréns och Elsas romans har varit passionerad under den korta tid som den pågått. Samtidigt inser hon att hon försummat jobbet den senaste tiden och måste verkligen skärpa till sig. Se två nya avsnitt av Elsas Värld - bara på TV3 Play!

Elsas värld - onsdagar 12.00

Elsa har fått i uppdrag att intervjua heta, men struliga skådisen Jack Norén. Han är nybliven singel och hans dragningskraft är inte att leka med. Elsa sveps snabbt med av Jacks vilda energi och galna upptåg. Se två nya avsnitt av Elsas Värld - bara på TV3 Play!

Elsas värld - onsdagar 12.00

Det känns lite besvärligt när Elsa stöter på Mikael på jobbet efter att hon dumpat honom. Han verkar dock vara helt oberörd av det som hänt och påstår sig ha jobbat på ett hett musikprojekt de senaste veckorna. Se två nya avsnitt av Elsas Värld - bara på TV3 Play!

Elsas värld - onsdagar 12.00

Mikael har ångest och anledningen är att hans pappa, som han alltid haft svårt att komma överens med, vill fira sin födelsedag med honom. Elsa erbjuder sig att följa med på middagen som stöd. Se två nya avsnitt av Elsas Värld - bara på TV3 Play!

Elsas värld - onsdagar 12.00

Elsa kommer till jobbet och det visar sig att halva redaktionen och Mikael sjukanmält sig. Hon är själv rejält förkyld, men måste klara sändningen själv. Med ett par rejäla papperstussar instoppade i näsborrarna försöker hon hitta styrka. Då kommer kvällens gäster in. Hugo! Och Marilyn! Det visar sig att de funnit varandra bakom Elsas rygg och förlovat sig... Se de två nya avsnitten av Elsas värld på TV3 Play!

Elsas värld - onsdagar 12.00

Elsas och Mikaels hemliga relation fortsätter. Men när de inser att Julia avskedar alla som har ihop det på jobbet bestämmer de sig för att sluta. Lättare sagt än gjort... Se de två nya avsnitten av Elsas värld på TV3 Play!

Extramaterial

Elsas värld - onsdagar 12.00

Äntligen kan du se hela Mikael Von Platens musikvideo.

TV3 Play

Elsas värld - onsdagar 12.00

Hon har allt hon vill ha. Om det bara inte vore för kollegan Mikael Von Platen.

0
comments

Sidor