Klipp och avsnitt

382213
Efterlyst S48E13
Length: 42:49
376229
Efterlyst S48E12
Length: 42:55
376225
Efterlyst S48E11
Length: 42:51
384229
Säsongsavslutning av Efterlyst - S48E14
Length: 00:30
382715
Stjäl väska värd en förmögenhet - Efterlyst S48E13
Length: 01:31

Tungt beväpnade med Kalasjnikov och kniv rusade de två rånarna in på Swedbanks kontor i Gustavsberg den 21 november förra året. Mycket tydde på att rånarna visste exakt när de skulle slå till.

På väg hem från tunnelbanan i Bergshamra blev 24-åriga Emeli överfallen av en man som försöker våldta henne. Nu söker polisen efter förövaren.

Eva var ensam i butiken då rånaren kom in. När han hotade henne med ett pistolliknande föremål valde hon att göra motstånd.
- Nej, inte nu igen! Jag har inte tid, säger Eva om sina första tankar vid rånet.

Vid 19-tiden den 2 januari 2014, klev en delvis maskerad rånare in på Coop Minneberg i Bromma. Efter att ha inspekterat butiken, gick mannen fram till ett affärsbiträde och hotade honom med en startpistol för att tvinga till sig pengar.

Omkring klockan halv nio på kvällen i Rågsveds tunnelbana försökte en man övertyga spärrvakten att öppna dörrarna. Då spärrvakten vägrade, riktade mannen en pistol mot honom.

Den 4 mars strax efter klockan två blev en kvinna hotad med en elpistol som riktades mot hennes hals, i Lunagallerian Södertälje.
Gärningsmännen som fångades på övervakningsbilderna tog kvinnans väska och försvann strax därefter från platsen.

Den 13 oktober har två kvinnor och en manlig vän varit ute på klubb i centrala Växjö. Utanför klubben stiftar de bekantskap med 30-årige Shkelzen Shatri och ytterligare en man. Sällskapet bestämmer sig för att avsluta kvällen hemma hos Shatri i hans hus i Vikensved utanför Växjö.

På en övervakningsfilm från primo Ciao Ciao syns hur bedragaren lurar till sig 500kr genom att växla pengar när han ska betala för en dricka. 

Efterlyst - onsdagar kl 21.00

Gärningsmannen tar fram en stor kökskniv och hotar personal. Rånaren kom över en okänd summa pengar och försvinner sedan från platsen. 

Fredagen den första november kommer den köpglade mannen in på tele2-butiken på Götgatan i Stockholm. Han är intresserad av mobilabonnemang och börjar förhandla med säljaren. Men köparen är en bedragare och uppgifterna på hans ID-kort är kapade. Det tillhör en man som sju månader tidigare blivit bestulen på en portfölj där han hade sitt pass.

Sidor