Klipp och avsnitt

384503
Efterlyst S48E14
Length: 42:56
382213
Efterlyst S48E13
Length: 42:49
376229
Efterlyst S48E12
Length: 42:55
386143
Uppföljning Habolin - Efterlyst S48E14
Length: 01:02
386141
Två döda i Norrköping - Efterlyst S48E14
Length: 01:33

Övervakningsbilderna på en man som misstänkts för inblandning i det uppmärksammade svindleriet i Fingerprint cards Ab genererade en hel del tips när vi i våras visade upp dem i Efterlyst. Nu har företaget hamnat i blåsväder ännu en gång.

Den 17-årige gymnasieeleven från tätorten Dobërllukë i Kosovo, skulle bara till en vän för att hämta en bok. Pojken säger hej då till familjen och går sedan (vidare) hem till sin kompis. Vad som händer efter det är oklart. Dagar går och inget livstecken från honom. Han anmäls försvunnen och hittas en dryg vecka senare.

Mannen letade upp sina offer på olika dejtingsajter och satte eld på deras lägenheter när de ville göra slut. Nu åtalas den 51-årige mannen för bränderna hos två av sina före detta flickvänner.

Krönika

Krönika av reporter Valentina Xhaferi

Efterlyst har flera gånger uppmärksammat fallet. Polisen behöver fortfarande din hjälp att sätta dit förövarna och ge Alexs anhöriga upprättelse. Yasmins liv förändrades drastiskt när hennes make mördades. I dag kämpar hon fortfarande med att gå vidare för sina döttrars skull. Men det är svårt.

 

Krönika

Krönika av reporter Valentina Xhaferi

Det är en varm vårdag med klarblå himmel. Jag sitter på redaktionen och sorterar min mejlkorg. Plötsligt händer det. Nyheten sprids överallt i sociala medier.

 

Del 2

Del 2. En återblick på uppklarade brott från säsong 48.

Många brott fick en lösning efter säsong 48, här kan du se en återblick på några av dom.

60-åriga Astrid hittades bakbunden och kraftigt misshandlad i sitt eget hem.

Märk-DNA är en ny teknik för att märka värdesaker. Med en osyndlig vätska, som enbart syns under UV-ljus, kommer polisen lättare att kunna upptäcka stöldgods.

 

OBS! Inslaget bygger på en rekonstruktion.

Krönika

Krönika av reporter Valentina Xhaferi

Gärningsmännen rotar i varje rum i huset och slänger saker och kläder på golvet. De är aggressiva och slår sönder familjens ägodelar. 

 

Sidor