Klipp och avsnitt

319803
Djurakuten S03E24
Length: 21:00
319802
Djurakuten S03E23
Length: 21:09
319801
Djurakuten S03E22
Length: 21:48
324599
Djurakuten tipsar! - Tvätta hunden-tips
Length: 02:02
324082
Djurakuten Valpfrossa - Lilla valpen Tyra
Length:

Djurakuten tipsar!

Djurakuten

Ibland behöver även hundar duscha och bada. Jinne på Strömsholm tipsar om vad man ska tänka på när man ska tvätta sin hund.

0
comments

Valpfrossa

Djurakuten

Jack russel-valpen Tyra är bara 13 veckor gammal och nu är det dags för vaccination och chipmärkning. Något som Tyra trots sin unga ålder klarar galant och då får man självklart lite godis som belöning.

0
comments

Valpfrossa

Djurakuten

Valpen Axel har blivit trampad på men nu ser det bra ut så nu är det dags att åka hem. Men först blir det en kisspaus i gräset.

0
comments
Djurakuten - Måndag-torsdag kl 19.30

Den lilla hunden Quattro har magrat och veterinären Susanne misstänker att problemet beror på ett hål inne i hans mage. Nu återstår en livsavgörande operation medan en orolig husse väntar utanför operationssalen. Se upplösningen i veckans avsnitt av Djurakuten.

0
comments

Valpfrossa

Djurakuten

På Strömsholms intensivvårdsavdelning ligger de djur som behöver extra mycket kontroll. Och skulle nån av patienterna vara en valp är det bäst att den får extra omvårdnad.

0
comments

Valpfrossa

Djurakuten

Emma och Malin har var sin valp. Det passar bra för då kan de passa på att umgås medan valparna leker och busar.

0
comments

Djurakuten tipsar!

Djurakuten

När kaniner är små kan det vara svårt att se om det är en hona eller hane. Ja så pass svårt att det inte alls är ovanligt att personalen på Roslagstull får in en hona som visar sig vara en hane och tvärs om. Så är fallet med Rabbit som kom in för en han-kastrering men visade sig vara en hona. Veterinär Gunnel berättar om varför det är minst lika viktigt att kastrera hon-kaniner.

0
comments
Djurakuten - Måndag-torsdag kl 19.30

Engelska springer spaniel-honan Marit har drabbats av trötthet, håravfall och kletiga öron. För att ta reda på orsaken görs en rad grundliga undersökningar men trots det har veterinärerna svårt att lösa mysteriet. Ny vecka och nya tag i Djurakuten.

0
comments

Djurakuten tipsar!

Djurakuten

Sköldpaddor som lever i fångenskap kan inte slipa ner sina näbbar och klor på ett naturligt sätt och då kan problem uppstå. Den rödfotade skogssköldpaddan Sasha som är 15 år har skadat sin näbb men på smådjurskliniken Roslagstull får Sasha hjälp av veterinären Gunnel.

0
comments

Valpfrossa

Djurakuten

Femåriga pudeln Miranda har precis fått 7 små söta valpar. Men det är 7 högljudda små krabater som nu matte Mirjam ska ta med hem. Kanske kommer det inte gå att sova när valparna piper så mycket!

0
comments

Sidor