Blacklist - säsongstart torsdag 21.00

Följ med bakom kulisserna av succéserien The Blacklist. För första gången bjuds tittarna in till inspelningen. Stjärnskådespelarna berättar om vad som händer bakom kameran och vi tjuvkikar på säsong 2.

Blacklist säsong 2 startar på torsdag 21.00. Äntligen! För att ladda och för att bjuda dig som kanske inte har sett säsong 1 kommer här en recap kring Liz historia. Se den så är du snart preppad för att se Blacklist-premiären. 

Blacklist - torsdagar 21.00

Tom Keen, Elizabeths man, är lärare med ett mystiskt uppdrag som rör Liz i allra högsta grad. Se denna 5 minuters snabbgenomgång av Tom Keens historia så är du redo för säsong 2 av Blacklist. Obs! Ej svensktextat.

Säsongsstart

Blacklist säsong 2 - start torsdag 16 oktober 21.00

Följ den nervkittlande fortsättningen av Blacklist, där den prisade skådespelaren James Spader spelar Raymond ”Red” Reddington - en avhoppad spion och ett kriminellt geni.

Premiären sågs av 12,6 miljoner amerikaner och Blacklist är höstens stora snackis i USA. Prisade skådespelaren James Spader spelar ett kriminellt geni som hjälper FBI att fånga världens värsta brottslingar. Nu visar TV3 den actionfyllda serien som fick The Hollywood Reporter att skriva ”You can´t take your eyes off of Spader”.

0
comments